На Кіровоградщині у свято Трійці на водоймах загинули двоє підлітків

Червень 10, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1917 | Коментарі: 0

На Трійцю шестеро учнів Оситняжської загальноосвітньої школи пішли купатися. 14-річний Дмитро знаходився неподалік від берега,  повідомляє «FotoInform». Друзі помітили, що їх товаришу стає зле. Хлопці намагалися допомогти йому вийти на берег, та не змогли. Один із учнів мерщій побіг і розповів про трагедію дорослим. На місце події виїхали бійці МНС місцевої пожежно-рятувальної служби та за допомогою човна й крюків обстежили дно водойми. Допомагали рятувальникам і місцеві рибалки. Спільними зусиллями о 19:40 неводом вилучено тіло хлопця на поверхню. Цього ж дня у селі Гурівка Долинського району під час ловлі риби втопився 15-річний хлопець. Юнак ще з дитинства мав вади здоров’я. Разом із двома молодшими братами діти пішли на вилов риби, та під час переходу канави оступися. Інші хлопці розгубилися і побігли до села та повідомили про лихо дорослих. О 22:45 рятувальники дістали його бездиханне тіло з річки.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool