На Кіровоградщині місцевий житель знайшов у лісі майже два десятки авіабомб

Травень 06, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2231 | Коментарі: 0

Як повдомляє повідомила «FotoInform www.fotka.kr.ua » Чоловік не ризикнув власним життям, і не став  їх чіпати, а сповістив про знахідку місцевих рятувальників. Його здогадки не були марними – залізяччям виявилися 16 авіабомб SD-1 та граната РГД-33 часів Великої Вітчизняної війни. У селі Голикове цього ж району знайдено ще одну міну та 4 артснаряди. Піротехніки аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУМНС у Кіровоградській області знешкодили знайдені боєприпаси. Шановні громадяни! Головне управління МНС України в Кіровоградській області звертається до вас з проханням дотримуватися заходів безпеки. Якщо ви ненароком знайшли підозрілий предмет дотримуйтесь наступних порад. По-перше, ні в якому разі не чіпайте небезпечну знахідку, а одразу зателефонуйте до служби порятунку «101». Попередьте також й інших людей, які, можливо, знаходяться неподалік. Обов’язково огородіть місце знахідки добре видимим орієнтиром. Дотримуючись наших порад ви, перш за все, збережете найцінніше – своє життя!

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool