На Кіровоградщині міліціонери спіймали злочинців, які вбили таксиста!

Червень 17, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1422 | Коментарі: 0

Крім того, зловмисники підозрюються у семи тяжких злочинах на території сусідньої Миколаївської області. Історії, до яких причетні троє колишніх друзів, могли б стати сюжетом до фільму про жадібність, підступність і звірячу ненависть до людей, прагнення вирішувати на власний розсуд долі безвинних жертв, повідомляє «FotoInform». На початку травня цього року на території Добровеличківського району був виявлений обгорілий автомобіль з трупом людини. Невдовзі оперативники встановили особу потерпілого. Ним виявився 37-річний житель Первомайського району Миколаївської області, який орендував автомобіль та працював таксистом. В день, коли сталася трагедія, водій отримав замовлення від одного з постійних клієнтів. Разом з чоловіком до салону авто сіли ще двоє невідомих. За їх вимогою автомобіль виїхав з Первомайського району Миколаївської області до Добровеличківського району Кіровоградщини. Під час руху водій відчув, що до його голови приставили пістолет, а за мить пролунав постріл... Некерована автівка з’їхала з дороги та вдарилася об дерево на узбіччі. Пошкоджений та залитий кров’ю автотранспорт зловмисникам був не потрібен. Тож молодики скотили авто у лісосмугу, переклали труп убитого таксиста до багажника, а потім облили бензином та підпалили. Проте уникнути відповідальності їм не вдалося. Вже через декілька днів Кіровоградські правоохоронці затримали підозрюваних на території Миколаївської області. В їх помешканні були виявлені речові докази: два пістолети травматичної дії перероблені для стрільби саморядними набоями. Як з’ясувалося, незадовго до трагедії один із затриманих разом зі спільниками брав участь у розбійному нападі на близьку родичку. Після довгих катувань старенька втратила свідомість, а зловмисники вирішили що вона мертва і припинили знущання. Це і врятувало їй життя... За даними фактами порушено кримінальні справи, проводиться слідство.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool