На Кіровоградщині чоловік програвши свої заощадження, намагався вбити адміністратора залу ігрових автоматів

Березень 26, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2090 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform», того вечора незнайомець був чи не єдиним відвідувачем, пригадує потерпіла. Та це було і не дивно, бо заклад працював менше тижня. Молодик кілька разів програвав, кудись виходив за грошима, але щоразу повертався. Коли платити було вже нічим, клієнт почав вимагати гру у кредит. Отримавши відмову, зловмисник звалив 46-річну жінку на підлогу, почав душити та  наносити удари ножем. Після того як жертва  перестала пручатися, нападник вирішив, що вона вже померла і, прихопивши її мобільний телефон та гроші з каси, вирушив додому. Проте, бажання жити і неймовірна сила волі допомогли жінці підвестися і покликати на допомогу. На місце пригоди терміново прибули працівники міліції та лікарі. Завдяки кваліфікованій медичній допомозі важко пораненій жінці вдалося вижити. А  правоохоронцям знадобилося менше доби аби встановити особу та затримати підозрюваного у скоєнні цього злочину.  У зловмисника було вилучено речові докази: ніж, викрадений мобільний телефон та гроші. За даним фактом порушено кримінальну справу, проводиться слідство.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool