На Кіровоградщині четверо рибалок провалилися під кригу, лише одного вдалося врятувати

Лютий 10, 2009 | Стрічка | Переглядів: 3028 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform», свідком такої ситуації став і Олександр Самойленко – працівник станції. Поки рятувальники  були в дорозі, він за допомогою мотузки врятував одного із чоловіків. Ним виявився Володимир Солопун 1956 року народження. Потерпілого з діагнозом переохолодження направлено до Новоархангельської центральної районної лікарні. Через півтори години місцевим бійцям МНС  за допомогою човна та «кошки» вдалося дістати з води тіло загиблого 53-річного рибалки. Та на підмогу все-таки довелося викликати  працівників водолазної групи аварійно-рятувальної служби оперативного реагування Кіровоградської області. Вони за допомогою водолазного спорядження підняли тіла інших громадян (1956 та 1939 р.н.).

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool