На Кіровоградщині бійці МНС врятували з вогню трьох жителів Світловодська

Квітень 27, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1648 | Коментарі: 0

Як повідомляє «FotoInform www.fotka.kr.ua », на місце негайно виїхала чергова варта МНС. На восьмому поверсі стояла димова завіса, а з сусідньої квартири доносилися крики про допомогу. Серед клубів диму рятувальникам вдалося відшукати  чоловіка, який лежав на дивані, накрившись ковдрою. Ним виявився 36-річний брат господаря. Начальник варти старший лейтенант служби цивільного захисту Олександр Баранець разом із командиром відділення прапорщиком служби цивільного захисту Сергієм Красношапкою вивели потерпілого на вулицю. 30-річний господар квартири знаходився в цей час на вулиці, але потім повернувся до помешкання та з невідомих причин відмовлявся від нього відходити. Незважаючи на його протистояння, командири відділень прапорщик служби цивільного захисту Микола Литвин та старший прапорщик служби цивільного захисту Микола Криворучко силоміць вивили панікуючого чоловіка від палаючої квартири. В цей час потребувала допомоги і 70-річна сусідка. Ніна Істафіївна благала на допомогу, оскільки не могла самотужки відчинити двері та покинути своє помешкання. Олександр Баранець та Сергій Красношапка  вибили двері та вивели стареньку на свіже повітря. Микола Аристаров, який, до речі, раніше працював у пожежно-рятувальній службі,  розповів, що прокинувся від тріску та криків про допомогу. Чоловік вийшов у під’їзд, потім на вулицю, та зрозумівши, що у квартирі 29 пожежа – одразу зателефонував за номером «101». Пізніше чоловіки самі зізналися, що були напідпитку, і забули вимкнути не справну газову плиту, внаслідок чого й сталася пожежа. Прокинувшись від запаху диму, господар з переляку вибіг на вулицю, покинувши сонного брата в палаючій квартирі.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool