Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликав керівників підрозділів БОЗ не допустити розкрадання посадовцями бюджетних коштів

Березень 13, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1361 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform», за його словами, головна вимога до підрозділів БОЗ - не допустити розкрадання посадовцями бюджетних коштів напередодні президентських виборів. - Особливість цього року, - зауважив Ю.Луценко, - яка змусила мене зібрати начальників УБОЗ, є такою, що це рік президентських виборів. Пам’ятаючи, що міліція поза політикою, тим не менше мушу констатувати - це рік, коли багато високопосадовців, відчуваючи, що це останній рік їхньої роботи, займаються «дембельським акордом» - збиранням данини і мародерством бюджетних коштів, які нинішній бюджет надає областям. За словами Міністра, завданням підрозділів УБОЗ є саме не допустити, аби цей рік для високопосадовців став роком «дембельського розкрадання». Він підкреслив, що це ключове завдання деталізується за напрямками: Перший – перевірка актів виконання робіт за бюджетні кошти минулого року, тобто коли ремонтувалися, будувалися будинки, школи, дитячі садки, дороги тощо. Другий - протидія конвертаційним центрам і з’ясування, скільки посадовців бюджетних організацій до цього причетні. Третій – протидія хабарництву на всіх щаблях державної влади. При цьому Міністр зауважив, що до МВС надходить чимало сигналів про зловживання посадовцями державних адміністрацій та керівниками різних служб бюджетного напрямку. - У багатьох випадках ми бачимо не лише нецільове використання коштів, але цинічне, нахабне пограбування державних коштів, - підсумував Ю.Луценко.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool