Конфлікт між заробітчанами закінчився трагічно

Березень 05, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2219 | Коментарі: 0

Аби заробити гроші на життя, потерпілий  разом зі знайомим минулого літа виїздив на заробітки до сусідньої області, де працював у сільському господарстві. Повернувшись до села, чоловік на роботу не влаштовувався, розраховуючи, що грошей вистачить до весни. Однак, його знайомий, через деякий час засумнівався в чесному розподілі зароблених коштів, тож вирушив до оселі потерпілого і звинуватив його у крадіжці. Аби відібрати 600 гривень, зловмисник накинувся на 58-річного чоловіка з ножем і по звірячому бив ним аж поки жертва не втратила свідомість. Тіло небіжчика наступного ранку виявила сусідка. Причиною смерті стали  численні ножові поранення (19) та втрата крові. Правоохоронці  затримали підозрюваного вже через кілька годин. За даним фактом порушено кримінальну справу, проводиться слідство. Про це  «FotoInform» повідомили з  ВЗГ УМВС України в Кіровоградській області

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool