Кіровоградець скоїв розбійний напад із застосуванням травматичної зброї!

Липень 28, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1718 | Коментарі: 0

Підозрюваний вже раніше потрапляв у поле зору правоохоронців, більш того, був судимий і відбув покарання за злісне хуліганство. Повернувшись з місць позбавлення волі, чоловік знайшов роботу по ремонту квартири. Напередодні злочину, до жінки, яка найняла його, зайшла племінниця. Вона розповіла тітці, що найближчим часом збирається відремонтувати і свою квартиру, а також облаштувати її системою автономного опалення, на що вже зібрала необхідні кошти. Думки про те, що в будинку неподалік лежать гроші, не давали чоловіку спокійно жити. Він цілими днями обмірковував план, який згодом і спробував втілити у життя. Пізнього вечора, коли за розрахунками нападника жінка повинна була бути вдома сама, в двері її квартири постукали. Потерпіла відчинила та побачила перед собою чоловіка у чорній масці з прорізами для очей та пістолетом у руці. Зловмисник забіг до помешкання і почав вимагати у господині гроші, проте дуже скоро з’ясував, що жертва знаходиться вдома не одна. Її друг намагався чинити опір. Побоюючись бути затриманим на місці злочину, нападник тричі вистрелив в нього. Пошуки грошей зайняли деякий час, проте, не зважаючи на всі зусилля, в квартирі вдалося знайти лише 130 гривень, дві ікони, два мобільних телефони, срібний ланцюжок та банківську платіжну картку. Не отримавши очікуваної суми, зловмисник  втік, а 39-річна потерпіла зателефонувала до міліції. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу та затримали підозрюваного через кілька днів. Про це  інтернет-видання «FotoInform» повідомили  з ЦГЗ УМВС України в Кіровоградській області.  За даним фактом порушено кримінальну справу, проводиться слідство та перевіряється причетність особи до скоєння інших подібних злочинів.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool