Кіровоградець хотів себе підпалити в приміщенні банку!

Травень 28, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1415 | Коментарі: 0

Події розгорталися у другій половині дня. До приміщення зайшов чоловік з пластиковою пляшкою з-під води. Виливши рідину собі на одяг, відвідувач почав погрожувати підпалити себе, якщо йому негайно не повернуть гроші. Побоюючись, що категоричний „клієнт” наважиться здійснити обіцянку, працівниця банку натиснула тривожну кнопку для виклику працівників міліції. Наряд ВДСО при УМВС в Кіровоградській області прибув на місце події за лічені хвилини, правоохоронці вивели чоловіка з приміщення. За словами кіровоградця, термін вкладу на депозитний рахунок закінчився ще наприкінці березня цього року. А гроші йому дуже необхідні для операції, тому він і наважився на такий вчинок. Однак працівники банківської установи пояснили, що дана особа не мала правових підстав для отримання коштів, адже вони були покладені на депозитний рахунок його колишньою дружиною, а значить, і належать тільки їй. Доручення на отримання грошей чоловік не мав. Від виконання своїх обов’язків працівники банку фактично не відмовляються. Проте повернути кошти мають право лише клієнтам банку, а не особам, що висувають вимоги на підставі начебто отриманих від них усних доручень. За даним фактом проводиться перевірка.

ВЗГ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool