Керівництво Одеської залізниці відзначило кращих працівниць магістралі

Березень 13, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1678 | Коментарі: 0

Як повідомила  «FotoInform», прес-служба Одеської залізниці так, почесні грамоти від начальника залізниці отримали Когут Р.О., Колесник Н.Г., Мащевська Н.В., Платонова Л.К., Попіль В.М., Починок В.М., Ракович Н.В., Силант’єва Н.Л., Сирота Г.П. і Трацюк В.С. Подяками від начальника залізниці були відзначені Ардаковська І.А., Атаман Л.О., Беркут В.В., Браславець Є.І., Дудкіна Л.В., Кузьменко Л.М., Нестерова Л.М., Оліфірова С.М., Позднякова В.І., Птиченкова Л.А., Тарасова І.І., Усачова О.В., Федіна В.П. й Цісельська Л.Г. Годинники від начальника залізниці отримали Борисова Г.А., Велика Л.О., Велика Н.А., Козарєзова О.Є., Копійка Н.М., Левченко Л.М., Леонтьєва О.М., Мудряк В.А., Назарова Г.П., Скородід Л.А., Хмельниченко І.М. та Шевченко Т.А. Вітаючи залізничниць, начальник Одеської залізниці Ілля Левицький підкреслив, що саме жіноча половина людства надихає чоловіків на нові звершення, успіх, відважні вчинки та завжди дарує тепло кохання в душах.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool