Як з велосипеду зробити гелікоптер

Травень 26, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1501 | Коментарі: 0

Як повідомила «FotoInform», прес-служба Кіровоградської митниці Автомобіль заявлявся громадянином у пільговому режимі у зв’язку з переселенням на постійне місце проживання до України. Співробітники Кіровоградської митниці засумнівалися у легітимності поданих при перетині кордону громадянином документів. Зокрема щодо переобладнання транспортного засобу з марки «BMW-520» 1982 року випуску (кузов — седан) на «BMW-X5» 2006 року випуску (позашляховик). У ході аналітично-пошукової роботи митники встановили, що переобладнання цього транспортного засобу неможливе, крім того перевіркою встановлено, що насправді автомобіль 2007 року випуску, а не 2006, як запевняв його власник. Даний факт підтвердив і відповідний спеціаліст, який визначив, що BMW-Х5 був зібраний в умовах заводу-виробника та переобладнанню не піддавався. Дії громадянина пояснити важко. Навіщо йому було вводити в оману митників та подавати для митного оформлення неправдиві документи на свій автомобіль, адже все-рівно оформлення транспортного засобу здійснювалося у пільговому режимі у зв’язку з переселенням до України. У зв’язку з наданням документів, що містили неправдиві дані щодо переміщуваного автомобіля митники склали протокол. Наразі автомобіль вилучено. Проводяться відповідні процесуальні дії.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool