Дві багатодітні матері отримали від Президента державні нагороди

Травень 20, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1482 | Коментарі: 0

Урочиста церемонія, приурочена до Дня матері, відбулася 12 травня у приміщенні Секретаріату Президента України, повідомляє «FotoInform». Лідія Іллічна Піскун із села Долинівки Компаніївського району народила і виховала восьмеро дітей, а Надія Іванівна Дубинюк, яка мешкає у селі Ясиновому Олександрівського району, – п’ятеро. У вітальному слові Віктор Ющенко наголосив, що сьогодні надзвичайно важливо підвищити статус української родини та матері. «Від імені Української держави, – зазначив Президент України, звертаючись до учасниць урочистого зібрання, – я хотів би подякувати вам за ваш подвиг, за ваш труд, за те, що ви своїм прикладом повертаєте суспільство, націю до родини. Дякую за ваш вибір і дозвольте побажати вам щастя, процвітання, щоб вашу родину завжди торкалася Божа ласка». Загалом зазначеним указом Президента України почесне звання «Мати-героїня» присвоєно 29 багатодітним матерям Кіровоградщини. Державні відзнаки їм та ще понад тридцяти багатодітним мамам буде вручено завтра, 20 травня, у сесійній залі обласної державної адміністрації.

За матеріали Кіровоградської ОГА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool