До уваги мешканців Кіровоградщини!

Березень 30, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1981 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform (Кировоград)», Шановні жителі ! З приходом весни оживає природа, але довкола з’являються не лише перші весняні квіти, а й безліч сміття, залишків від зимового насипу на міських дорогах, вулицях, чимало хмизу на узбіччях автотрас. Отже, настав час прибрати наші міста і села, відремонтувати пошкоджене дорожнє покриття, упорядкувати прибудинкові території. “Весняна толока” кличе до роботи. Гуртом облаштуємо парки і сквери, висадимо дерева, кущі та квіти. “Весняна толока” має послужити початком добрих справ по всій Кіровоградщині. У рік ювілею області подбаємо про нові дитячі майданчики, затишні місця відпочинку, облаштовані зупинки для автотранспорту. Звертаємося до керівників органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, навчальних закладів, до студентства та школярів. Шановні друзі! Протягом місяця організуймо разом спочатку годину, потім – день, далі – тиждень передвеликодніх прибирань. А 11 квітня закликаємо усіх вас взяти участь у загальному суботнику. Пам’ятаймо, що ліквідовані сміттєзвалища, облаштовані дороги, висаджені дерева і квіти – це не лише гарні справи у спільному домі, а й перший крок аби Кіровоградщина поступово перетворювалася на територію якісного життя.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool