До дня Конституції України

Червень 25, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1911 | Коментарі: 0

28 червня 1996 року на ранковому засіданні Верховна Рада України ухвалила Конституцію України. Відповідно до Конституції, день прийняття Основного Закону є державним святом - Днем Конституції України. Українці відзначають 13-ту річницю прийняття Основного Закону країни. В експозиції представлено Конституцію України, державний прапор України, пам’ятні медалі «В сім’ї вольній, новій», «Іван Мазепа», «Володимир Винниченко» та макети медалей «Богдан Хмельницький», «Герб» Андрія Васильовича Німенка (1925-2006), картина Миколи Гнатовича Бондаренка (1914-2000) «Ще не вмерла Україна» (1993). 24 червня 2009 року в обласному художньому музеї відбулося засідання круглого столу на тему: «Конституційний процес в Україні: історія та реальність», повідомляє інтернет-видання «FotoInform». В роботі взяли участь виконуюча обов’язки першого заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації Світлана Дмитрівна Негода, заступник голови Кіровоградської обласної ради Яків Андрійович Бондар, начальник управління державної служби Головдержслужби України в Кіровоградській області Анатолій Якимович Бойко, начальник управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації Сергій Володимирович Каракулін, начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Наталія Юріївна Овчаренко, науковці, юристи, представники громадських організацій та ін. Модератор заходу – заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації Ірина Михайлівна Згривець. Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І. Чижевського презентувала стенд, присвячений історії української Конституції.

Тетяна Ткаченко – директор Кіровоградського обласного художнього музею

artm282[1]

IMG_8447

IMG_8449

IMG_8460


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool