Днями на Кіровоградщині працівники міліції затримали двох підозрюваних у скоєнні низки крадіжок та вбивства жінки.

Липень 14, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1727 | Коментарі: 0

Об’єктами крадіжок ставали магазини, селищні ради, аптеки, відділення зв’язку та будинки громадян на території Кіровоградської та сусідніх областей. До приміщень брати проникали зламуючи замки та вибиваючи двері за допомогою лому чи інших підручних засобів, розбиваючи вікна або проламуючи стелю. Бували випадки, коли зловмисники розбирали цеглу в стінах магазинів, аби потрапити всередину. З торгівельних приміщень викрадали в основному продукти харчування, картки поповнення рахунку, одяг, взуття, побутову техніку, мобільні телефони та, звичайно ж, гроші. Викрадені матеріальні цінності зберігали вдома у свого батька. Одного разу брати вирішили поживитися за рахунок жителів одного із сусідніх населених пунктів, сподіваючись, що нікого нема вдома. Підійшовши до будинку, злодії про всяк випадок постукали у двері. Господиня, не запитавши хто завітав близько 2-гої години ночі, необачно відчинила… одразу ж пролунали постріли. Куля пройшла над серцем, через кілька хвилин жінка померла на місці від втрати крові. Чоловік потерпілої намагався врятуватися та спробував втекти через вікно помешкання, але інший зловмисник уже чекав його. У господаря також вистрілили, потім повалили на землю і почали бити. Почувши якийсь рух на вулиці, нападники залишили свою жертву та почали тікати. Виявилося, що це син подружжя повертався додому. Хлопця нелюди вдарили по голові, після чого зникли у невідомому напрямку, так нічого і не прихопивши з собою. Невдала спроба злодіїв скоїти чергову крадіжку понівечила життя кількох людей: чоловік втратив дружину, син – матір, крім того, батько став інвалідом, в процесі лікування йому ампутували руку. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів зловмисників було затримано. Під час проведення обшуку працівниками міліції виявлено та вилучено 4 одиниці вогнепальної зброї, аудіо-відеотехніку, мобільні телефони, прикраси з металу, велосипеди, одяг, постільну білизну, канцтовари, медикаменти, продукти харчування та інше майно, повідомляє інтернет-видання «FotoInform». Встановлено, що злодії скоїли більше 40 крадіжок на території 5 районів Кіровоградської області. Сума завданих збитків обліковується десятками тисяч гривень. За даними фактами порушено кримінальну справу, перевіряється причетність підозрюваних до скоєння інших подібних злочинів на територіях Черкаської, Одеської та Миколаївської областей.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool