Дні правових знань

Березень 23, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2122 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform», дні правових знань, започатковані УМВС в області спільно з Управлінням освіти міської ради, проводяться в навчальних закладах обласного центру кожного року. Минулого тижня така зустріч відбулася в Кіровоградському колегіумі. З учнями 10-11 класів спілкувався заступник начальника УМВС в області полковник міліції Олександр Іванов. Питання, які ставили школярі Олександру Валентиновичу, стосувалися, в першу чергу, захисту їх прав та інтересів. Зокрема,  учні колегіуму цікавились тим, як поводити себе на вулицях та під час дозвілля, аби не стати жертвою злочину. Кожен учасник заходу отримав номер „телефону довіри” УМВС в області. Заступник начальника УМВС в області відповів на численні запитання присутніх. Вчителі та учні  подякували Олександру Іванову за зустріч та запросили ще раз завітати до Кіровоградського колегіуму.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool