Безкоштовна інформаційно-консультаційна телефонна лінія служби зайнятості!

Червень 27, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1795 | Коментарі: 0

З 1 грудня 2008 року в роботу мобільного сервісу «Пошук роботи» 730 та Інформаційно-довідкову інтерактивну багатоканальну телефонну систему державної служби зайнятості 8-800-50-50-600 запроваджено консультаційний блок з питань діючого законодавства про зайнятість населення, загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття та надання соціальних послуг у центрах зайнятості, повідомляє інтернет-видання «FotoInform». Відтепер, зателефонувавши на номер 730 (безкоштовно для абонентів «Київстар», «МТС», «Beeline», «Life») чи 8-800-50-50-600 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів), Ви можете отримати професійні консультації з питань пошуку та підбору роботи, інформацію про соціальні послуги служби зайнятості, консультації із законодавчих питань. Консультації можна отримати: з понеділка по четвер - з 9.00 до 18.00 у п’ятницю – з 9.00 до 16.45

за матеріалами Кіровоградського обласного центру зайнятості.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool