1768,5 тис. склянок чаю випили пасажири поїздів Одеської залізниці за 6 місяців 2009 року

Липень 27, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1673 | Коментарі: 0

Упродовж I півріччя 2009 року Одеською залізницею в дальньому сполученні перевезено майже 2397,4 тис. пасажирів. За цей період реалізовано 1901 тис. комплектів постільної білизни (проти 2103,5 тис. комплектів за відповідний період 2008-го). За І півріччя цього року 10,26 тис. комплектів постільної білизни надано безкоштовно в рамках благодійної акції з надання білизни та чаю інвалідам і учасникам Великої Вітчизняної війни, що діє на залізницях України з 2002 року,  про це інтернет-видання «FotoInform» повідомила прес-служба Одеської залізниці. Друга популярна послуга — продаж чаю та кави пасажирам. За I півріччя 2009-го реалізовано майже 1768,5 тис. склянок чаю (проти 1706,7 тис. склянок у 2008-му). У вагонах фірмових поїздів, СВ та міжнародного сполучення пасажири забезпечуються чаєм, кавою та кондитерською продукцією цілодобово, у вагонах пасажирських поїздів — не менше 3 разів на добу. Варто зазначити, що Одеська залізниця, як самостійний суб'єкт господарської діяльності, розробляє власний прейскурант на весь список послуг. За бажанням пасажира провідник надасть можливість ознайомитись із прейскурантом. Утім, вартість послуги з надання комплекту постільної білизни на всіх залізницях однакова (14 грн. у купейних та плацкартних вагонах, 22 грн. — у СВ). Нагадаємо, з 2007 року оплата постільної білизни здійснюється лише через квиткові каси. Згідно з п. 63 «Порядку обслуговування громадян залізничним транспортом» доставка постільної білизни на спальне місце пасажира та збирання її за 30 хвилин до прибуття пасажира до місця призначення є обов'язком провідника вагона. За необхідності в поїздах усіх категорій провідник повинен надавати допомогу в застиланні постільної білизни інвалідам, учасникам Великої Вітчизняної війни й дітям. Із запитаннями та зауваженнями щодо якості обслуговування пасажир може звернутись до начальника поїзда, у якого знаходиться книга скарг та пропозицій.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool